Pirkanmaan Yrittäjät Ry

Yrittäjät suuntaa pilveen.

Pilvipalveluiden käyttö on kasvanut Suomessa tasaisesti. Niiden etuihin ovat heränneet myös suomalaiset pk-yritykset, jotka hyödyntävät pilveä liiketoiminnassaan yhä enemmän.

Yksi pilvipalveluiden mahdollisuudet ymmärtänyt järjestö on Pirkanmaan Yrittäjät, joka siirtyi pilveen Microsoftin Office 365 -palvelun myötä. Pirkanmaan Yrittäjien sähköpostipalvelin oli tulossa elinkaarensa päähän ja sen ylläpito vei liikaa resursseja. Sähköpostijärjestelmä haluttiin siirtää omalta palvelimelta pilveen, mikä oli myös kustannustehokas ratkaisu.

Pirkanmaan Yrittäjät valitsi kumppanikseen jo aikaisemmista hankkeista tutun Triuvaren.

On merkittävä hyöty, että saimme vähennettyä kuormitusta vanhalta palvelimelta ja siirrettyä sähköpostit turvaan. Siirtyminen pilveen on tuonut työntekijöille mielenrauhaa. Tiedot ovat nyt turvassa, vaikka vanha palvelin lopettaisi toimintansa, summaa Triuvaren osuudesta vastannut Toni Rantanen.

”Pilvessä hommat toimii”

Sähköpostien lisäksi Pirkanmaan Yrittäjät ottivat käyttöön kalenterit, jaetut kalenterit sekä neuvottelutilojen varauksen. Toimitusjohtaja Jari Jokilammen käytössä oli monia päätelaitteita, joiden kalenterit eivät toimineet synkronoidusti keskenään.

Olen erittäin tyytyväinen, että nyt näemme päivitetyt kalenteritiedot päätelaitteesta riippumatta ja että ne ovat kaikkien nähtävillä ilman aikatauluristiriitoja. Liikkuvassa työssä se on erittäin suuri hyöty, kiittelee Jokilampi.

Pilveen siirtyminen mahdollistaa työntekijöillemme etätyön ja avaa uusia mahdollisuuksia. Pilvestä tuleva palvelu toimii niin toimistolla kuin tien päällä ja kaikilla päätelaitteilla. Lisäksi toimintavarmuutemme on kasvanut huimasti siirryttyämme pilveen. Nyt kaikki hommat toimii, kun olemme pilvessä, Jokilampi iloitsee.

Uusin käyttöönotettu teknologia on pikaviestintä- ja kokoustoiminnot tarjoava Lync, mihin yritys on hiljalleen tutustunut. Tulevaisuudessa käyttöä laajennetaan mahdollisesti myös yhteistyöalusta SharePointiin.

Tällä hetkellä keskitymme jo käyttöön otettujen ratkaisujen omaksumiseen ja tuomme uusia mukaan vaiheittain. Meille Office 365 on ollut hyvä ja turvallinen ratkaisu, joka on sujuvoittanut työmme arkea suuresti, iloitsee Jokilampi.

Pirkanmaan Yrittäjät Ry

Mitä tekee: Tiedottaa ajankohtaisista asioista, edistää yrittäjien välistä yhteistyötä sekä luo verkostoja
Perustettu: 1938                          
Kotipaikka: Tampere                  
Toimitusjohtaja: Pasi Mäkinen         
Henkilöstö: 8


On merkittävä hyöty, että saimme vähennettyä kuormitusta vanhalta palvelimelta ja siirrettyä sähköpostit turvaan.

Jari Jokilampi

toimitusjohtaja, Pirkanmaan Yrittäjät

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

 

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi.