Tammer Diesel

Power BI tuottaa ajantasaiset ja selkokieliset raportit automaattisesti.

Tammer Diesel on moottorinkorjaukseen ja autohuoltoon erikoistunut perheyritys. Vuonna 2020 yritys päätti jättää taakseen manuaalisen Excel-raportoinnin ja ottaa Triuvaren kanssa käyttöön Power BI -järjestestelmän. Nyt Tammer Diesel saa automaattisesti luodut, ajantasaiset raportit päivittäisjohtamisen tueksi.

Triuvaren avulla käyttöön Power BI ja oma tietovarasto

Suosittelun myötä Tammer Diesel valitsi kumppanikseen asiantuntijayritys Triuvaren. Alussa käytiin läpi, mikä on Tammer Dieselin tarve.

  • Aikaa haluttiin vapauttaa raporttien tekemisestä tulosten analysointiin.
  • Päätöksenteon tueksi haluttiin enemmän tietoa, mutta vanhat raportit eivät taipuneet eri tietolähteiden yhdistelyyn.
  • Raportteja haluttiin hyödyntää myös päivittäisjohtamisen tukena, mutta Excelissä olevat raportit luonnollisesti vanhenevat nopeasti.

Power BI otettiin käyttöön Triuvaren tiedolla johtamisen asiantuntijoiden tukemana. Power BI kerää tietoa toiminnanohjausjärjestelmästä ja tuottaa monimutkaisestakin analyysistä raportit graafisessa ja selkokielisessä muodossa infotauluille. Lisäksi Tammer Dieselille tehtiin Triuvaren kehotuksesta oma tietovarasto.

”Voisin suositella Triuvaren Power BI -ratkaisua vastaaville yrityksille, joilla on tarve raporteille, joihin täytyy hakea tietoa eri järjestelmistä ja tuottaa siitä selkokielisiä esityksiä”, kertoo Tammer Dieselin toimitusjohtaja Tatu Miikkulainen.

Ajantasainen raportointi automaattisesti vähentää manuaalista työtä

Tammer Diesel saa Power BI:stä työajan ja työtehon seurantaan liittyvät raportit sekä varaston ja laskujen täsmäytykseen liittyvän taloushallinnon raportoinnin.

Lataa maksuton case-kuvaus ja lue lisää, miten Tammer Dieselin raportointi on mullistunut

Haluatko kuulla lisää, miten Tammer Dieselin raportointi on muuttunut Power BI:n myötä? Lataa asiakastarina ja kuulet lisää mietteitä yhteistyöstä Triuvaren kanssa ja käytännön hyödyistä, joita raportointijärjestelmä tuo manuaaliseen Excel-raportointiin kyllästyneille!
Nyt jo näkyy edut siinä, että saamme taloushallinnossa helpommin täsmällisempää raportointia. Työajan ja liukumien seuranta on helpottunut ja manuaalisen työn määrä on meillä siihen liittyen vähentynyt merkittävästi.

Tatu Miikkulainen

Toimitusjohtaja, Tammer Diesel Oy

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

 

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi.