Taratest Oy

IT-asiantuntijasta keskustelukumppani.

Triuvaresta on kehittynyt rakennusalan konsultti- ja insinööritoimisto Taratestille luotettava ja monipuolinen IT-kumppani. Taratest saa Triuvarelta isojen konsernien tasoista IT-tukea.

Yhteistyö käynnistyi vuosia sitten toimiston sisäverkon rakentamisesta.

Yhteistyö on jalostunut monipuoliseksi kumppanuudeksi IT-asioista. Triuvaresta on tullut tärkeä keskustelukumppani – se pitää meidät ajan hermolla IT-alan kehityksestä ja minulla on huoleton olo, toteaa projektipäällikkö Tero Mäkinen Taratest Oy:stä.

Taratestin liiketoimintaan kuuluvat pohjarakennesuunnittelu ja pohjatutkimukset sekä erilaiset rakennus- ja laadunvalvontamittaukset. Lisäksi Taratest tekee melumallinnuksia, melu-, ilman- laatumittauksia sekä erilaisia mittauksia tärinän vaikutuksista. Tulevaisuudessa suuntana on tuottaa asiakkaille yhä monipuolisempia palveluita sekä panostaa ympäristötutkimuksiin.

Triuvare on ollut mukana muun muassa Taratestin vuonna 2010 julkaiseman Tärinänet -palvelun kehittämisessä, jonka avulla asiakas voi lukea projektinsa tärinämittaustulokset internetistä. Tehokas IT-infra on myös helpottanut dokumenttien hallintaa yrityksen sisäverkossa usean henkilön kesken.

Triuvare huolehtii lisäksi Taratestin IT-tuesta, varmuuskopioinnista ja tietoturvasta, sekä IT-infran kehittämisestä. Keskeisenä on niin sanottu pilvipalveluajattelu. Käytössä on verkkokiintolevy, ja turhaa laitteiden ostoa vältetään. Triuvaren konsultointi IT-laitehankinnoissa on myös tärkeää.

Triuvare on asiantunteva ja dynaaminen. PK-yritys saa heiltä isojen konsernien tasoista IT-tukea.

Jatkossa Taratest aikoo kehittää myös varmuuskopioinnin Triuvaren avulla automaattiseksi.


Triuvare on asiantunteva ja dynaaminen. PK-yritys saa isojen konsernien tasoista IT-tukea.

Tero Mäkinen

projektipäällikkö, Taratest Oy

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

 

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi.