Taratest Oy

IT-asiantuntijasta keskustelukumppani.

Triuvaresta on kehittynyt rakennusalan konsultti- ja insinööritoimisto Taratestille luotettava ja monipuolinen IT-kumppani. Taratest saa Triuvarelta isojen konsernien tasoista IT-tukea.

Yhteistyö käynnistyi vuosia sitten toimiston sisäverkon rakentamisesta.

Yhteistyö on jalostunut monipuoliseksi kumppanuudeksi IT-asioista. Triuvaresta on tullut tärkeä keskustelukumppani – se pitää meidät ajan hermolla IT-alan kehityksestä ja minulla on huoleton olo, toteaa projektipäällikkö Tero Mäkinen Taratest Oy:stä.

Taratestin liiketoimintaan kuuluvat pohjarakennesuunnittelu ja pohjatutkimukset sekä erilaiset rakennus- ja laadunvalvontamittaukset. Lisäksi Taratest tekee melumallinnuksia, melu-, ilman- laatumittauksia sekä erilaisia mittauksia tärinän vaikutuksista. Tulevaisuudessa suuntana on tuottaa asiakkaille yhä monipuolisempia palveluita sekä panostaa ympäristötutkimuksiin.

Triuvare on ollut mukana muun muassa Taratestin vuonna 2010 julkaiseman Tärinänet -palvelun kehittämisessä, jonka avulla asiakas voi lukea projektinsa tärinämittaustulokset internetistä. Tehokas IT-infra on myös helpottanut dokumenttien hallintaa yrityksen sisäverkossa usean henkilön kesken.

Triuvare huolehtii lisäksi Taratestin IT-tuesta, varmuuskopioinnista ja tietoturvasta, sekä IT-infran kehittämisestä. Keskeisenä on niin sanottu pilvipalveluajattelu. Käytössä on verkkokiintolevy, ja turhaa laitteiden ostoa vältetään. Triuvaren konsultointi IT-laitehankinnoissa on myös tärkeää.

Triuvare on asiantunteva ja dynaaminen. PK-yritys saa heiltä isojen konsernien tasoista IT-tukea.

Jatkossa Taratest aikoo kehittää myös varmuuskopioinnin Triuvaren avulla automaattiseksi.


Triuvare on asiantunteva ja dynaaminen. PK-yritys saa isojen konsernien tasoista IT-tukea.

Tero Mäkinen

projektipäällikkö, Taratest Oy

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mietitään yhdessä yrityksellesi sopivat palvelut, jotka lisäävät työtehoa ja poistavat kaikki tietotekniikkamurheet.