Tenho Kemppainen Oy

Pilvipalvelu lisäsi työn tehokkuutta.

Kuljetusliike Tenho Kemppainen Oy:ssä käsiteltiin vielä hiljattain ajojärjestelyt ja tilaukset täysin paperipohjaisesti. Työtilaukset sijaitsivat fyysisesti ainoastaan niitä hoitavien henkilöiden työpöydillä, eli hyvästä tiedonhallinnasta tai tehokkuudesta ei voitu puhua. Triuvaren avulla Tenho Kemppainen Oy sai Tuottavuusloikka-pilottiprojektissa käyttöönsä nykyaikaiset sähköpostin ja kalenterin pilvipalvelut.

Nyt kaikki toimiston työntekijät näkevät ajojärjestelyt autokohtaisesti ja kuka tahansa pystyy tekemään muutoksia. Tilausjärjestelmän runkona toimii Office 365 -pilvipalvelun kalenteri, eli kyseessä ei ole mikään eksoottinen ja kallis tilaushallintaohjelmisto. Tiedot kalenterimuutoksista voidaan päivittää reaaliaikaisesti autoissa sijaitseviin älypuhelimiin, kertoo yrityksen it-vastaava Jarmo Rantala.

Emme olisi kyenneet toteuttamaan projektia omatoimisesti. Meillä ei yksinkertaisesti ole aikaa eikä tietotaitoa perehtyä päätelaitehankintoihin, mobiiliverkon asiakassopimuksiin ja testauksiin. On hienoa, että saimme Triuvarelta kaiken käyttöönottoon tarvittavan avun.

Triuvarella ilmiö on tuttu. Monesti asiakasyrityksissä työntekoa rajoittavat vanhat toimintamallit, jotka vaikuttavat pitkällä aikavälillä suoraan yrityksen kilpailukykyyn. Oman työn tehokkuutta on läheltä katsottuna usein vaikea arvioida, Triuvaren Toni Rantanen kertoo.

On myös meidän etumme tarjota apua ongelmissa, joihin törmäämme asiakkaidemme kanssa. Ulkopuolisena näemme usein helposti sellaiset tekniset ratkaisut, totutut työskentelytavat ja menetelmät, jotka syövät työn kannattavuutta, Rantanen sanoo.

Jarmo Rantalan mukaan kuljetusliike Tenho Kemppaisella tilausten käsittely muuttui huomattavasti sujuvammaksi. Tilanteet voivat muuttua nopeastikin ja tarvittavat muutokset töihin ja aikatauluihin on nyt helppo tehdä. Soitteluiden määrä on myös vähentynyt, kun muutoksista ei tarvitse välttämättä ilmoittaa puhelimitse.

Uuden pilvipalvelun avulla pystymme samalla toimiston henkilöstömäärällä hoitamaan ja käsittelemään aiempaa enemmän työntekijöitä ja autoja. Pilvipalvelu tarjoaa lisäksi turvaa tietojen säilytyksen kannalta, kun tärkeät avaintiedot eivät enää makaa papereilla toimistotyöntekijöiden pöydillä. Jatkamme yhdessä Triuvaren kanssa toimintojemme kehittämistä jatkossakin, Rantala mainitsee.

Tuottavuusloikka-pilottiprojekti: Jarmo Rantalan haastattelu


Uuden pilvipalvelun avulla pystymme samalla toimiston henkilöstömäärällä hoitamaan ja käsittelemään aiempaa enemmän työntekijöitä ja autoja.

Jarmo Rantala

it-vastaava, Tenho Kemppainen Oy

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

 

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi.