Vossi Group Oy

Triuvaresta Vossi Group löysi aidosti kuuntelevan kumppanin.

Triuvare ja tamperelainen Vossi Group Oy aloittivat puolitoista vuotta sitten yhteistyön. Joustavan IT-tuen lisäksi Vossi Group sai käyttöönsä mobiilit ja reaaliaikaiset kommunikaatio- ja tiedonjakotyökalut sekä aidosti asiakkaansa tarpeita kuuntelevan partnerin.

Vossi Group ulkoisti puolitoista vuotta sitten koko IT-infrastruktuurinsa Triuvarelle. Kokonaisuus kattaa ylläpidon, IT-tuen sekä laite- ja ohjelmistokannan hallinnan sekä kehittämisen. Lisäksi Vossi Groupin henkilöstö sai käyttöönsä nykyaikaiset pikaviestintä- ja videoneuvottelupalvelut.

Vastuu perheyrityksen IT-puolesta oli ollut tätä ennen kokonaisuudessaan liiketoiminnan kehitysjohtaja Marko Vossilla.

Omasta näkökulmastani ajateltuna olen säästänyt työajassa ja pystynyt keskittymään varsinaisen liiketoiminnan tekemiseen. Yrityksen näkökulmasta tukipalvelut ja IT-arkkitehtuuri on pystytty nostamaan aivan uudelle tasolle, Marko Vossi kertoo.

Vossi Group Oy on 1992 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut konepajateollisuuden metallintyöstö- ja elinkaaripalveluratkaisuihin. Yritys on niin sanottu One-Stop-Partner, eli se tarjoaa asiakkailleen kaikki konepajan koneet, robottiautomaation, laitteet, tarvikkeet sekä elinkaaripalvelut.

Etätuki merkittävä apu kentällä

Puolet noin parikymmentä henkeä työllistävän yrityksen henkilökunnasta työskentelee huollossa ja puolet myyntitehtävissä. Uusien järjestelmien avulla henkilöstöä pystytään tukemaan saumattomasti suoraan kentällä.

Erityisen merkittävänä henkilöstön kannalta on koettu mahdollisuus etätukeen.

Asiat luistavat yrityksessä hyvin silloin, kun konttorilla on tyhjää ja myyjät sekä huoltomiehet ovat asiakkaiden luona. Enää ei haittaa, vaikka olisi asiakasyrityksessä toisella puolella Suomea. Etäyhteyden avulla esimerkiksi tietokoneiden ohjelmistoviat on mahdollista korjata missä tahansa. Tämä on aikaisempaan verrattuna huomattavasti tehokkaampaa, kehuu Marko Vossi.

Pitkällinen kilpailutus kannatti

Vossi Group ryhtyi muutama vuosi sitten etsimään itselleen kokonaisvaltaista IT- kumppania. Kilpailutus tapahtui seitsemän eri palveluntarjoajan kesken, joista viimeiselle kierrokselle selvisi kolme eri yritystä.

Projekti kesti noin vuoden verran. Jäljelle jääneiden kolmen yrityksen kesken teimme vielä tarkentavan kierroksen, jonka aikana halusimme selvittää, kuinka heidän toimintafilosofiansa vastaa omaamme. Etsimme kumppania, joka oikeasti ymmärtää asiakkaansa tarpeita ja toimintaa sekä on joustava ja nopea reagoimaan muuttuviin tilanteisiin.

Triuvarella oli herkkyys kuunnella, kyky ymmärtää sekä osaaminen määrittää juuri meille soveltuva ratkaisu. Lisäksi he osoittivat olevansa aidosti sitoutuneita kehittämään toimintaamme, Vossi korostaa.

Vossi Group Oy

Mitä tekee: Metallintyöstöratkaisuja, joiden mission on ratkaista metalliteollisuuden tuottavuusongelmia
Perustettu:
1992                                    

Kotipaikka: Tampere                     
Toimitusjohtaja: Jarkko Vossi         
Henkilöstö: n. 20
Liikevaihto:
8 085 000€ (2013)

Saimme käyttöömme modernit työkalut sekä paikasta riippumattoman tuen.

Marko Vossi

liiketoiminnan kehitysjohtaja, Vossi Group

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

 

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi.