Pilvipalveluilla helpotetaan ja tehostetaan työntekoa

Olemme toteuttaneet jo lukuisia Office 365 -pilvipalvelun käyttöönottoja asiakkaillemme. Osana Microsoftin MCSA-sertifiointia, osa asiantuntijoistamme lähti syksyllä 2014 tavoittelemaan uusia sertifikaatteja. Antti Patronen, Mikko Koivunen ja Timi Rantanen ovat jo kaikki työskennelleet pitkään Office 365 -ympäristöissä. Vaativan suunnitteluosaamisen näytöksi jokaiselle heistä tuli joulukuussa uusi sulka hattuun merkkinä sertifioidusta osaamisesta.

Jatkuvasti uusia lisäominaisuuksia ja -palveluita tarjoava Office 365 ei ole pelkästään sähköpostin ja kalenterin pilvipalvelu, joista palvelu on entuudestaan monelle jo tuttu. Harva tietää, että mm. ryhmäviestintään erikoistunut Yammer-palvelu on mahdollista integroida osaksi Office 365 -palvelua. Integraation avulla on mahdollista lisätä tehokkuutta yrityksen sisäiseen viestintään.

Sen avulla voidaan luoda esimerkiksi projekti- tai tiimikohtaisia ryhmiä, joiden avulla ryhmäsähköpostitteluiden määrää voidaan merkittävästi vähentää. Kukapa meistä ei haluaisi sähköpostitulvaa vähentää? Ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme, kuinka nämä työkalut saadaan teillekin käyttöön!

Tykkää ja jaa:

Johanna Rytkönen

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija