Lediga arbetsplatser

Om vi inte just nu har lediga arbetsplatser, kan du lämna oss en öppen ansökan! Vi fyller vanligtvis i synnerhet tekniska arbetsplatser genom öppna ansökningar eller från vårt eget nätverk, så vänta inte på att lediga platser dyker upp.

Fint att du är intresserad av att jobba hos oss på Triuvare!

Även om vi inte för tillfället har någon egentlig rekrytering är vi alltid intresserade av potentiella begåvningar och framtida talanger. IKT-branschen förändras ständigt, varför behoven av experter både hos oss och hos våra kunder förändras. Till största delen har vår rekryterering dominerats av teknisk expertis, särskilt vad gäller infralösningar, integration- och BI-specialister. Förutom fast anställning lönar det sig att höra sig för om praktikplatser och avhandlingsmöjligheter inom IKT, administration, försäljning och marknadsföring.

De viktigaste värdena i Triuvares verksamhet är kundorientering, tillgänglighet, flexibilitet och socialitet. Samma värden återspeglas naturligtvis också på HR-sidan och vi betonar dem i vår egen företagskultur. Vi har ofta skämtat om att vi, särskilt till den tekniska sidan, anställer ”sociala nördar”. Med detta något överdrivna uttalande vill vi betona att socialitet och öppenhet för oss är viktigare än teknisk kunskap. Man kan alltid lära sig och vidareutbilda sig inom teknisk expertis, men öppenhet och socialitet är ofta inbyggda färdigheter och därför svårare att lära sig. Vi har en rätt så ledig företagskultur, och det är som sådan vi vill behålla den. Både humor och klädsel är åt det med avslappnade hållet på Triuvares kontor Vi har inga nära överordnade, utan utnyttjar i stället LaaS-metoden för att leda oss själva. Medarbetarengagemanget, eller eNPS, ligger hos oss på en skala från -100 till +100 så högt som på 63 (senast uppmätt i maj 2019). På plussidan, naturligtvis.

De anställda har kommit till Triuvare via ett flertal olika rutter. Flera har kommit som praktikanter eller i samband med läroavtal och stannat kvar, rekommenderats av en äldre anställd hos Triuvare, hittats av rekryteringsföretag samt genom direkt rekrytering. Karriärutvecklingen hos Triuvare hänger mycket på en själv och vi investerar i utbildningen och utvecklingen av vår personal. Vi vill ta väl hand om våra anställda. Omfattande anställningsförmåner och olika fritidsaktiviteter håller de anställda alerta i en utmanande bransch (förutom kanske dagen efter verksamheten …).

Du kan alltid skicka oss en öppen ansökan till rekrytointi@triuvare.fi. Du kan också alltid ringa mig om du vill höra mer om Triuvare som arbetsplats.

Om du anser dig vara en lagom social nörd eller helt enkelt passa som anställd hos Triuvare, får du gärna hålla ett öga på våra meddelanden om lediga platser på våra sociala mediekanaler och på den här sidan! Det är bara att tuta och köra!

— Hälsar Annika


Fråga mer om detta ämne

Annika Heino

HR Manager
annika.heino@triuvare.fi
040 153 8144


Triuvares anställningsförmåner

  • Lunchförmån
  • sport-, kultur- och välmåendeförmån 400 € / år
  • badmintonturer

 

  • frukt, kaffe, te, läskedrycker i vuxen smak
  • gemensamt Ravintola.fi All Access -kort
  • rekreationsevenemang

Triuvare

Kontakta oss

Vill du veta mer? Boka ett 30 minuters samtal med våra experter!