Varför välja Triuvare?

Det finns ett stort antal IT-tjänsteleverantörer. Hur skiljer sig Triuvare från mängden?

Vi vill hjälpa våra kunder att förbättra deras konkurrenskraft och dra all nytta ur datatekniken. Hur gör vi det egentligen? Lyssna på våra kunder!

Exceptionell servicemodell

Triuvares Huoleton Premium är en helt unik servicemodell med fasta priser, där vi tar ett övergripande ansvar för organisationens IT-infrastruktur. Eftersom paketet inkluderar obegränsat stöd ligger det i vårt intresse att se till att supportförfrågningar hålls på ett minimum. Vanligtvis debiterar IT-tjänster för problemlösning, varvid det ligger i tjänsteleverantörens intresse att få så många uppdrag som möjligt. Ingen annan aktör erbjuder en liknande tjänst.

Behörig 1:a supportnivå och snabba lösningar

Många aktörer i branschen begränsar vad deras helpdesk får göra, och problem som kräver administrativa privilegier överförs till en dyrare andra nivå. Triuvare löser också dessa typer av problem direkt med supportteamet, och ingen extra kostnad tas ut ens vid mer utmanande supportförfrågningar. På så sätt är vår tjänst betydligt snabbare än genomsnittet.

Kundfokus

Våra kundansvariga har verkligen kundens bästa i åtanke. Vi ger uppriktigt vår åsikt om den lösning som kunden önskar inte är den bästa möjliga. Våra kunder litar på oss. Vi mäter ständigt kunderfarenheterna och den respons vi får från våra kunder är utmärkt.

 

Lämplig storlek

Våra största kunder har flera hundra arbetsstationer, den minsta har en. Vi är tillräckligt stora för att hantera IT för en organisation med flera hundra anställda, men också små nog att kunna betjäna våra kunder med smidighet och personliga relationer. Numera räcker inte en persons kapacitet till för att behärska alla aspekter av IT, så det är viktigt att arbeta i ett team.

 

Erfarenhet av företag och organisationer

Förutom företag har vi ett antal större organisationer som kunder. Vi förstår också begränsningarna i samband med föreningsverksamhet.

Kompetens och föregångare

Våra experter och arkitekter är specialister inom sina respektive områden. Vi har branschledande expertis inom bland annat molntjänster, webbdesign och hantering av mobila enheter.