Installationstjänst

Huoleton™ installationstjänst gör ibruktagandet av ny hårdvara smidig. Du får din dator eller mobila enhet i ditt bruk helt klar för drift utan förlorad arbetstid.


Se våra priser

Underlätta ibruktagandet av datorer och mobila enheter

Triuvares Huoleton™ installationstjänst underlättar installationen av ny utrustning. Utrustningen levereras först till Triuvares kontor, där den installeras och då den är klar levereras den till kunden. Installationstjänsten fås för både stationära datorer och mobila enheter.

Installationstjänsten består av följande komponenter

Installation

En Triuvare-specialist installerar enheten i Triuvares lokaler enligt kundens önskemål. Som exempel kan installationen av en arbetsstation inkludera hårdvarukomponenter, operativsystem, drivrutiner och BIOS-uppdatering, överenskomna program, enhetens märkning och dokumentation av själva datorn. För mobila enheter uppdateras operativsystemet till senaste tillgängliga version och de applikationer och konton som överenskommits med kunden installeras. Skyddsfodral, SIM-kort, extra minneskort, pansarglas och övrig tilläggsutrustning installeras.

Ibruktagning

Ibruktagning av utrustning kan ske antingen genom besök hos kunden på plats eller i många fall även helt eller delvis på distans om utrustningen skickats till kunden.  Som exempel omfattar ibruktagande av en grundinstallerad och driftklar arbetsstation att den monteras på plats, att e-postmeddelanden, dokument, datafiler och licensierad programvara överflyttas samt skrivare och eventuella andra tillbehör konfigureras. Vid behov ges instruktioner för användningen av utrustningen. Mobila enheter levereras driftklara till kunden.

Expressinstallation?

Det fixar vi! Express-beställningar som mottas innan klockan 14 levereras till kunden inom de följande tre arbetsdagarna. För expressinstallationer debiterar vi ett pristillägg på 150 € per arbetsstation eller 50 € per mobil enhet.

Fördelarna med Huoleton™-installationstjänsten

Ren installation av arbetsstationer

Operativsystemet installeras som en ren installation vilket betyder att ingen onödig reklamprogramvara från tillverkaren installeras.

Uppdaterade drivrutiner för arbetsstationer

Drivrutinerna fungerar som tolkar mellan operativsystemet och hårdvaran. Uppdaterade drivrutiner säkerställer att din hårdvara fungerar korrekt.

Uppdaterad basprogramvara

Ofta hinner uppdateringar av applikationer eller operativsystem på stationära datorer och mobila finnas tillgängliga innan enheten hunnits levereras från tillverkaren till användaren. Om de senaste versionerna inte uppgraderas till enheten under installationen ber enheten om uppdateringar så snart den tas i bruk.

Installering av överenskomna applikationer

De flesta organisationer har någon typ av specialiserad programvara. I Huoleton™-installationstjänsten installerar vi på förhand överenskommen programvara.

Har du behov av en expressinstallation?

Det fixar vi! Express-beställningar som mottas innan klockan 14 levereras till kunden inom de följande tre arbetsdagarna. För expressinstallationer debiterar vi ett pristillägg på 150 € per arbetsstation eller 50 € per mobil enhet.

Arbetsstationer

Huoleton™ Premium -kunder

150 €

/ arbetsstation (moms 0%). Arbetet för ibruktagning ingår

Huoleton™ ICT Stöd -kunder

150 €

/ arbetsstation (+ arbetstid för ibruktagning ur Light-kvoten) (moms 0%)

Övriga kunder

250 €

/ arbetsstation (+ arbetstid för ibruktagning 81,95 € / h (moms 0%)

Mobilapparater

Huoleton™ Premium -kunder

50 €

/ apparat (moms 0%). Arbetet för ibruktaging ingår.

Huoleton™ ICT Stöd -kunder

50 €

/ apparat (+ arbetstid för ibruktagning ur Light-kvoten) (moms 0%)

Övriga kunder

75 €

/ apparat (+ arbetstid för ibruktagning 81,95 € / h (moms 0%)

Kom också ihåg dessa tjänster


Fråga mer om detta ämne

Kiti Rantanen

Sales Manager
kiti.rantanen@triuvare.fi
044 2383 593