Tapahtumat

Ajankohtaisia teemoja ja mielenkiintoisia ilmiöitä. Tule Triuvaren tapahtumiin!

7.6.2023 | Webinaari: Triuvare x Frendy – sulautumisen taustat, muutoksen tuulet ja käytännön kysymykset

Mikä muuttuu vai muuttuuko mikään, kun Triuvaresta tulee osa Frendyä? Asiakkaillemme suunnatussa webinaarissa kerromme yhdessä Frendyn kanssa, mistä yhdistymisessä on kyse, miten muutos tulee näkymään käytännössä ja millaisia uusia mahdollisuuksia asiakkaamme voivat yhdistymisen myötä odottaa.

Ilmoittaudu webinaariin

 

25.11.2022 | Tapahtuma: tunnetko tiedonhallinnan lainalaisuudet ja teknologioiden mahdollisuudet?

Järjestimme tapahtuman, jonka tavoitteena on tuoda yrityksille lisäymmärrystä tiedonhallinnan juridiikasta sekä kertoa, miten teknisillä ratkaisuilla voidaan tukea tiedonhallintaa arjessa. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Asianajotoimisto Applexin kanssa.

Lue lisää tapahtumasta

 

15.3.2022 | Webinaari: Tietomurrot lisääntyvät – miten suojaudut niiltä?

Webinaarissa Triuvaren ja F-Securen asiantuntijat kertovat lisää tämän hetken tietoturvauhista ja niihin varautumisesta. Kerromme miksi suojautuminen haittaohjelmilta ei yksin riitä, mikä on EDR ja miten se nopeuttaa tietomurtojen havaitsemista, määrittelyä sekä niihin reagointia.

Lue lisää ja lataa webinaaritallenne

 

15.12.2020 | Webinaari: Verkkoratkaisut selkokielellä

Webinaarissamme verkkoratkaisujen asiantuntijamme kertoo tarkemmin verkon suunnittelusta, ylläpidosta, valvonnasta ja tietoturvasta. Kerromme verkkoratkaisuista mahdollisimman ymmärrettävästi ja erityisesti pk-yritysten tarpeet huomioiden.

Lue lisää ja lataa webinaaritallenne

 

9.6.2020 | Webinaari: Tiedolla johtamisen ratkaisut pk-yrityksissä

Webinaarissamme tiedolla johtamisen ja BI-ratkaisujen asiantuntijamme kertovat tarkemmin tiedolla johtamisen uusista mahdollisuuksista ja ratkaisuista, joista erityisesti pk-yritykset hyötyvät. Näytämme konkreettiset työkalut yrityksen eri funktioiden tiedolla johtamisen tarpeisiin ja annamme askelmerkit BI-ratkaisujen kehittämiseen pk-yrityksissä.

Lue lisää ja lataa webinaaritallenne

 

14.3.2019 | IoT-seminaari torstaina

Teknologiajohtajamme Timi Rantanen esiintyy tilaisuudessa.
Lue lisää tapahtumasta

17.4.2018 | PK-yritys, tietoturva ja GDPR

Mitä suomalaisen Pk-yrityksen tulisi tietää tietoturvasta ja eurooppalaisesta tietosuoja-asetuksesta?
Lue lisää tapahtumasta

 

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!