Viime kesänä julkaistu IT-kilpailutusoppaamme sai jatko-osan! Nykyaikainen IT-kumppani toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona ja kantaa kokonaisvastuun yrityksen IT-ympäristöstä, mutta oikean kumppanin löytäminen voi olla työlästä. IT-alalla palveluntarjoajien kirjo on laaja ja vaihtoehtojen vertailu vaatii laajan kartoituksen myös yrityksen sisäisistä tarpeista.

Teimme tarjouspyyntöpohjan helpottamaan IT-palveluntarjoajien vertailua. IT-palveluiden kilpailutuksissa valintaa ohjaa usein palvelukokonaisuuden hinta, mutta palvelukokonaisuuksissa on myös laajoja sisällöllisiä eroja, joiden vertailu voi olla haastavampaa. Todenmukaista palveluvertailua kannattaa yksinkertaistaa kilpailutuksen ensimmäisessä vaiheessa selkeällä tarjouspyynnöllä, johon kaikkia palveluntarjoajia pyydetään vastaamaan. Tarkoin suunnitellun tarjouspyynnön myötä voidaan välttää tilanne, jossa kustannukset kasvavat yllättäen vielä tarjouskilpailun jälkeen.

Lataa käyttöösi valmis tarjouspyyntöpohja ja kokoa pohjan avulla yrityksenne näköinen kokonaisuus, josta toivot tarjousta valitsemiltasi palveluntarjoajilta.

Täytä sähköpostiosoitteesi alle niin lähetämme käyttöösi valmiin tarjouspyyntöpohjan. Kokoa pohjan avulla yrityksesi näköinen kokonaisuus ja pyydä tarjoukset valitsemiltasi palveluntarjoajilta.