Triuvare laajentaa pääkaupunkiseudulle

Liiketoiminnan kasvaessa voimakkaasti Triuvare on ottanut ensimmäisen askeleensa alueellisessa laajentumisessa perustamalla sivutoimipisteen Vantaalle. Vantaalla toimiminen mahdollistaa pääkaupunkiseudulla olevien asiakkaiden palvelemisen lähempää. Postiosoitteemme Vantaalla on Regus Aviabulevardissa.

IT-asiantuntijapalveluita tarjoava Triuvare oy laajentaa pääkaupunkiseudulle

Pääkaupunkiseudulle on jo rekrytoitu ensimmäinen vakituinen työntekijä Petri Hänninen. Petrillä on kokemusta IT-alalta jo kymmenen vuoden ajan.

– Vantaalle laajentuminen mahdollistaa myös asiakaskannan kasvattamisen entisestään pääkaupunkiseudulla. Muutos on iloinen uutinen myös nykyisille asiakkaillemme; pääkaupunkiseudulla tavallisen lähitukityön kilometrikorvaukset lasketaan jatkossa Regus Aviabulevardin osoitteesta, kertoo toimitusjohtaja Toni Rantanen

Triuvaren uusi Vantaan vahvistus on Petri Hänninen

Vantaan sivutoimipiste:

  • Vantaan toimipisteen postiosoite on Karhumäentie 3, 01530 Vantaa
  • Pääkaupunkiseudulla asiakkaita palvelee ICT-asiantuntija Petri Hänninen

IT-palveluiden hankinta ja ostaminen ovat organisaatioille hankkeita, joilla voidaan saavuttaa kaivatun huolettomuuden lisäksi suoria kustannussäästöjä.Teimme tarjouspyyntöpohjan helpottamaan IT-palveluntarjoajien vertailua. IT-palveluiden kilpailutuksissa valintaa ohjaa usein palvelukokonaisuuden hinta, mutta palvelukokonaisuuksissa on myös laajoja sisällöllisiä eroja, joiden vertailu voi olla haastavampaa.