Yhteistyökumppanimme ValtaGroup Oy etsii meille Account Manageria Tampereen seudulle!

”Triuvare Oy on aidoista asiakaspalvelijoista koostuva lähes viidenkymmenen hengen ICT-firma. Meiltä saat halutessasi yhden pysähdyksen taktiikalla kaiken, mitä tarvitset toimivaan IT-infraan. Voit ulkoistaa meille kaikki IT-huolesi tai vain osan niistä. Erityisosaamisemme on joustavissa tuki- ja ylläpitopalveluissa, pilvipalveluissa sekä IT-ympäristön laajemmissa kehitysprojekteissa. Olemme laite- ja sovellusriippumattomia, jotta voimme tarjota asiakkaillemme heille aidosti parhaiten sopivia ratkaisuja.

Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Vantaalla, Espoossa, Vaasassa ja Oulussa. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen pienistä yhden hengen yrityksistä satoja työntekijöitä työllistäviin organisaatioihin. Me huolehdimme siitä, että IT toimii, jotta sinä voit keskittää aikasi ja energiasi oman bisneksesi edistämiseen.”

Mitä työ sisältää?

Toimit account management- tiimissä Account Managerina vastuullasi nimettyjen avainasiakkuuksien hoitaminen ja kasvattaminen. Työskentelet itsenäisesti asiakkuudenhoitomallia systemaattisesti hyödyntäen ja olet avainroolissa sekä Triuvarelle tärkeän asiakastyytyväisyyden varmistamisesta että asiakkuuksien kehittämisestä ja kasvattamisesta. Account Managerina ymmärrät asiakkaidemme nykytilanteen ja sinulla on näkemystä ohjata yhteistyötä kohti asiakkaillemme tärkeitä tulevaisuuden tavoitteita. Nautit työskentelystä asiakkaiden kanssa ja sinulla on halu ratkaista asiakkaiden ongelmia. Triuvare on ennen kaikkea kuunteleva ja ymmärtävä asiakaspalvelija, joten odotamme sitä myös sinulta.

Account Manager tulee työskentelemään Tampereen toimistolla.

Millaista osaamista Sinulta toivomme?

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä asiakkuuksien pitkäjänteisestä kehittämisestä ja kasvattamisesta. Työskentelyasenteesi on proaktiviinen ja sinulla on kyky panna asioita toimeen oma-aloitteisesti. Aktiivinen ja energinen asenne auttaa sinua menestymään työssäsi. Ymmärrät yhteistyön merkityksen osana asiakastyötä ja pystyt ohjaamaan myyntiprojekteja Triuvaren muita asiantuntijoita hyödyntäen. Tärkeää on, että nautit aidosti asiakastyöstä sekä sosiaalisesta kanssakäymisestä, ja pystyt kehittämään pitkäjänteisesti asiakassuhteita.

Tarjoamme Sinulle

Tehtävän palkka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta. Pohjapalkan suuruus on 2500-3500e/kk kokemuksesta riippuen, ja bonukset mukaan luettuna Account Managerin tavoitepalkka on 4500-5000e/kk. Lisäksi tarjoamme Sinulle lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä kattavan Mehiläisen työterveyshuollon. Jokaiselle työntekijälle tarjotaan myös polkupyöräetu, puhelinetu, ja työvälinebudjetti. Bonuksena työntekijät saavat nauttia toimistolla päivittäin yrityksen tarjoamista aamiais- ja välipalatarvikkeista.

Haluatko lisätietoja?

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Olli-Pekka Niemitalolle, p. +358 400 736 273 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö olli-pekka.niemitalo@valtagroup.fi.

Voit täyttää hakemuksen Valta Groupin nettisivuilla klikkaamalla tästä.

Kiitos, odotamme jo innolla hakemustasi! 

Hakuaika alkaa: 17. marraskuuta 2022
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.


Triuvare Oy
‹ Näytä kaikki työpaikkamme