Etsimme integraatio-osaajia tuottavuusratkaisujen liiketoimintayksikköömme

Työssäsi tulet työskentelemään sekä Triuvaren sisäisten integraatioprojektien parissa että asiakasprojekteissa, joten arvostamme suuresti kykyä tunnistaa ja ymmärtää asiakkaan tarve.

Työtehtäviisi kuuluvat projektit voivat olla kestoltaan ja sisällöltään hyvin vaihtelevia. Työkenttänäsi ovat erityisesti suomalaiset PK-yritykset, joiden käytössä olevia järjestelmiä pääset integroimaan. Työssäsi kehität asiakasorganisaation toimintaa entistä sujuvammaksi. Vastuullesi kuuluvat laaja-alaisesti kaikki tehtävät, jotka sisältyvät integraatioprojektiin alkaen tarpeen kartoituksesta myynnin apuna, projektinhallintaan ja toteutukseen sekä projektin loppuunsaattamiseen ja kohtaamiesi ongelmien ratkaisuun.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla tuntemusta API-rajapintojen hyödyntämisestä osana liiketoiminnan prosesseja sekä niihin liittyvien standardien ja tekniikoiden tuntemusta. Toivoisimme sinulta kokemusta SQL-tietokantojen hyödyntämisestä tietovarastoinnissa sekä paikallisissa että pilvipalveluympäristöissä. Ideaalitilanteessa myös koodi taipuu käsissäsi ja sinulla on aiempaa kokemusta jostakin integrointijärjestelmästä. Tarjoamme töitä sekä asiantuntija- että arkkitehtitason osaajalle, ja tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamistasosi mukaan.

Tarjoamme sinulle:

 • Kuten kaikki modernit IT-talot, tarjoamme näköalapaikan rajoja rikkovassa ketterässä ICT-alan kasvuyrityksessä, jossa on matala hierarkia eikä turhaa pönötystä. Sen lisäksi tarjoamme:
  • kivat, mutta vähän pimeät työkaverit
  • ajoittaiset toimistokoirien visiitit
  • arveluttavaa huumoria
  • prikulleen Moccamasterin ohjeiden mukaan keitettyä kahvia
 • Joustavat työajat tapaamisia lukuun ottamatta ja vapauden valita itse työskentelypaikkasi. Virallisen työpisteen saat Tampereen konttoriltamme Nekalassa.
 • Vähemmän tärkeät yksityiskohdat, kuten palkka ja työajat, sovitaan yhdessä

Haku ja muut speksit:

Haastattelemme meidän näköisiämme kandidaatteja heti hakemuksen käsiteltyämme. Hakea voit allaolevalla lomakkeella.

Työtehtävästä lisätiedot teknologiajohtaja Timi Rantanen, 044 567 0008 ja timi.rantanen@triuvare.fi.

Triuvarella työskentelystä ja rekrytoinnista lisää kertoo henkilöstövastaava Annika Heino, 040 153 8144 ja annika.heino@triuvare.fi.

Tutustu työskentelykulttuuriimme rekrysivuillamme ja LinkedInissä.

Lyhyesti sanottuna Triuvare on asiakaspalveluun panostava ICT-asiantuntijayritys. Meillä on vahva historia ICT-infra- ja tukipalvelupuolella ja nyt valloitamme PK-yritysten maailmaa tarjoamalla tuottavuutta tehostavia ratkaisuja. Työpaikkasi on uudessa tuottavuusratkaisujen liiketoimintayksikössä.

Hakulomake: 

Kerro itsestäsi lisää oheisella lomakkeella. Saat meiltä vastauspostina kuittauksen ja siihen voit vielä liittää ansioluettelon.

Lähettämällä työhakemuksen hyväksyt, että meillä käsitellään tietojasi tietosuojaselosteessa ilmoitetun mukaisesti.

Tykkää ja jaa:

Annika Heino

Henkilöstövastaava, 040 153 8144, annika.heino@triuvare.fi‹ Näytä kaikki työpaikkamme