Opinnäytetyöt ja työharjoittelut

Triuvarella suoritetaan säännöllisesti työharjoitteluja, opinnäytteitä ja muita opiskeluprojekteja.

Kuulemme mielellämme ajatuksiasi siitä, minkä aiheen parissa olisit kiinnostunut työskentelemään. Voit myös olla meihin yhteyksissä ja kysyä, sattuuko haluamallasi aihealueella olemaan juuri sinulle sopivia aiheita varastossa.

Tähän mennessä olemme tehneet opiskelijoiden kanssa yhteistyötä mm. seuraavissa:

  • ICT
  • Myynti
  • Asiakastutkimukset
  • Markkinointi
  • Talous- ja henkilöstöhallinto

Lisätietoja:

Triuvarella töistä ja rekrytoinnista lisää kertoo henkilöstövastaava Annika Heino, 040 153 8144 ja annika.heino@triuvare.fi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu myös työskentelykulttuuriimme rekrysivuillamme ja LinkedInissä sekä elämään kulissien takana Instagramissa. Olemme sitoutuneet edistämään opiskelijoiden valmistumista, lue lisää täältä.

Lyhyesti sanottuna Triuvare on asiakaspalveluun panostava ICT-asiantuntijayritys. Meillä on vahva historia ICT-infra- ja tukipalvelupuolella ja nyt valloitamme PK-yritysten maailmaa tarjoamalla myös tuottavuutta tehostavia ratkaisuja.

Hakulomake: 

Kerro itsestäsi ja unelmien työharjoittelustasi tai opinnäytetyöstäsi lisää oheisella lomakkeella. Mainitse hakemuksessasi millä ajanjaksolla haluaisit opinnäytteen tai harjoittelun toteuttaa. Saat meiltä vastauspostina kuittauksen ja siihen voit vielä liittää ansioluettelon, video-cv:n tai muun haluamasi liitteen.

Lähettämällä työhakemuksen hyväksyt, että meillä käsitellään tietojasi tietosuojaselosteessa ilmoitetun mukaisesti.

 

Olemme sitoutuneet edesauttamaan meille tulevien opiskelijoiden valmistumista.

Annika Heino

Henkilöstövastaava, 040 153 8144, annika.heino@triuvare.fi‹ Näytä kaikki työpaikkamme