Uusia vahvistuksia Triuvaren tukitiimiin ja myyntiin

Vuodenvaihteessa Triuvarella on tehty kolme uutta rekrytointia.

Viittä vaille valmis tieto- ja viestintätekniikan insinööri Tuomas Jaakkola vahvistaa Triuvaren tukitiimin osaamista. Tukitiimissä Tuomaksen töihin kuuluu erityisesti asiakkaiden auttamista erilaisissa IT-aiheisissa murheissa.

Tampereen toimiston uusasiakashankinnan tiimi sai tammikuun alussa lisävoimia peräti kahdesta uudesta ratkaisumyyjästä, kun tiimiin liittyivät Marko Harinen ja Kiti Tapio. Medianomi Marko on toiminut aiemmin mediamyynnissä Radio Classicilla. Kitillä on puolestaan kokemusta yritysmyynnistä mm. Enirolta ja Holiday Clubilta. Markon ja Kitin työtehtäviin Triuvarella kuuluu kotimainen uusasiakashankinta pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Triuvaren uudet työntekijät Tuomas Jaakkola, Kiti Tapio ja Marko Harinen

Tuomas Jaakkola (vas.) palvelee Triuvaren asiakkaita IT-tuessa. Kiti Tapio ja Marko Harinen toimivat uusasiakashankinnassa.

 


IT-palveluiden hankinta ja ostaminen ovat organisaatioille hankkeita, joilla voidaan saavuttaa kaivatun huolettomuuden lisäksi suoria kustannussäästöjä.Teimme tarjouspyyntöpohjan helpottamaan IT-palveluntarjoajien vertailua. IT-palveluiden kilpailutuksissa valintaa ohjaa usein palvelukokonaisuuden hinta, mutta palvelukokonaisuuksissa on myös laajoja sisällöllisiä eroja, joiden vertailu voi olla haastavampaa.