Avoimet työpaikat

Jos avoimia työpaikkoja ei juuri nyt ole haussa, jätä meille avoin hakemus! Erityisesti teknisten työpaikat täytämme yleensä avointen hakemusten perusteella tai omasta verkostostamme, joten ei kannata odotella avoimien paikkojen ilmestymistä.

Mahtavaa, että olet kiinnostunut tulemaan meille Triuvarelle hommiin!

Vaikka meillä ei tällä hetkellä olisikaan varsinaista rekryä päällä, olemme aina kiinnostuneita sekä kokeneista osaajista että tulevaisuuden talenteista. Triuvarella työskennellään muun muassa tuessa, asiantuntijoina, arkkitehteinä, integraatio- ja BI-osaajina sekä myynnissä ja hallinnossa. Arvostamme laaja-alaista osaamista, mutta voit olla myös tietyn osa-alueen guru (M365, verkot, palvelimet, päätelaitehallinta jne.).
Vakituisten työpaikkojen lisäksi kannattaa kysellä harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja ICT:n, hallinnon, myynnin ja markkinoinnin aloilta.

Triuvarella tärkeimmät arvot liiketoiminnassa ovat asiakaslähtöisyys, tavoitettavuus, joustavuus ja sosiaalisuus. Nämä samat arvot heijastuvat tietysti myös henkilöstöpuolelle ja niitä painotamme myös omassa yrityskulttuurissamme. Olemme useasti leikillisesti todenneet, että meille otetaan töihin varsinkin tekniselle puolelle ”sosiaalisia nörttejä”. Tällä hieman kärjistetyllä sanonnalla haemme sitä, että meille teknistä osaamista tärkeämpää on sosiaalinen ja avoin luonne. Yrityskulttuuri meillä on varsin vapaa, ja sellaisena sen haluamme pitää. Sekä huumori että vaatetus ovat Triuvaren toimistolla rennomman puoleisia. Työntekijöiden sitoutuminen eli eNPS-arvo meillä on asteikolla -100 – +100 peräti 53,1. Plussaa tietysti.

Triuvarelle on päätynyt työntekijöitä useiden eri reittien kautta. Talossa on useita harjoitteluun tai työssäoppimisjaksolle tulleita ja sille tielleen jääneitä, jonkun vanhemman triuvarelaisen vinkkaamia osaajia, rekrytointifirmojen löydöksiä sekä suorarekrytointien kautta löytyneitä helmiä. Urakehitys Triuvarella on itsestä kiinni ja satsaamme henkilöstön koulutukseen ja kehitykseen. Haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta. Kattavat työsuhde-edut ja erilaiset vapaa-ajan aktiviteetit pitävät työntekijät virkeinä haastavan alan pyörteissä (paitsi ehkä aktiviteettia seuraavana päivänä…).

Meille voi aina laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@triuvare.fi. Minulle voi myös aina soittaa, jos haluaa kuulla lisää Triuvaresta työpaikkana.

Jos koet olevasi sopivasti sosiaalinen nörtti tai muuten vaan Triuvarelle sopiva tekijä, seuraile ilmoituksiamme vapaista paikoista meidän sosiaalisen median kanavista ja tältä sivulta! Ei muuta kuin kovaa ajoo!

— Toivottelee Annika


Kysy aiheesta lisää

Annika Heino

HR Manager
annika.heino@triuvare.fi
040 153 8144


Triuvaren työsuhde-etuja

  • lounasetu
  • polkupyöräetu
  • puhelinetu
  • kattava työväline-etu
  • liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu 400 € / vuosi
  • toimistoilla tarjolla aamu- ja välipalaa, kahvit, teet ja virvoitusjuomat

 

  • yhteinen Ravintola.fi All Access -kortti
  • virkistystapahtumat
  • yhteiset toimipistekohtaiset liikuntavuorot
  • pääsyliput eri urheilutapahtumiin

Millaisia tyyppejä Triuvarella on töissä?

Miten Triuvaren arvot näkyvät työssäsi?

Töissä Triuvarella

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!