Miksi valita Triuvare?

IT-palveluntarjoajia löytyy joka notkelmasta ja niemestä. Miten Triuvare erottuu joukosta?

Haluamme auttaa asiakkaitamme parantamaan heidän kilpailukykyään ja saamaan kaiken hyödyn irti tietotekniikasta. Miten me sen oikein teemme? Kuule se asiakkaidemme suusta!

Poikkeuksellinen palvelumalli

Triuvaren Huoleton Premium on täysin ainutlaatuinen kiinteähintainen palvelumalli, jossa otamme aidosti kokonaisvastuun organisaation IT-infrasta. Koska pakettiin sisältyy rajaton määrä tukea, on meidän etumme huolehtia siitä, että tukipyyntöjä tulee mahdollisimman vähän. Tyypillisesti IT-palveluissa maksetaan ongelmien korjaamisesta, jolloin on palveluntarjoajan etu, että tehtävää tulee mahdollisimman paljon. Vastaavaa palvelua ei ole saatavilla muilta toimijoilta.

Osaava 1. tukitaso ja nopeat ratkaisut

Monilla alan toimijoilla on rajoitettu sitä, mitä helpdeskin työntekijät saavat tehdä ja esimerkiksi järjestelmänvalvojaoikeuksia vaativat ongelmat siirtyvät kalliimman 2. tason piiriin. Triuvarella myös tämäntasoiset ongelmat ratkotaan suoraan tukitiimissä, eikä haastavammista tukipyynnöistä veloiteta lisähintaa. Näin palvelu on meillä selvästi keskimääräistä nopeampaa.

Asiakaslähtöisyys

Asiakasvastaavamme ajattelevat aidosti asiakkaan parasta. Sanomme suoraan, jos asiakkaan toivoma ratkaisu ei ole paras mahdollinen. Asiakkaamme luottavat meihin. Mittaamme jatkuvasti asiakaskokemusta, ja asiakkailta saamamme palaute on erinomaista.

 

Sopiva koko

Isoimmilla asiakkaillamme on useita satoja työasemia, pienimmillä yksi. Olemme riittävän iso yritys hoitaaksemme monisatapäisen organisaation IT:tä, mutta myös tarpeeksi pieni, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme ketterästi ja henkilökohtaisin suhtein. Nykypäivänä yhden ihmisen kapasiteetti ei riitä osaamaan kaikkia IT:n osa-alueita yksin, siksi on tärkeää toimia tiimissä.

 

Kokemusta yrityksistä ja järjestöistä

Asiakkaina meillä on yritysten lisäksi useita merkittäviä järjestöjä. Ymmärrämme myös järjestötoimintaan liittyviä rajoitteita.

Asiantuntemus ja edelläkävijyys

Asiantuntijamme ja arkkitehtimme ovat omien erityisalojensa huippuosaamista. Meiltä löydät alan huippuosaamista muun muassa pilvipalveluista, verkkosuunnittelusta ja mobiililaitehallinnasta.

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mietitään yhdessä yrityksellesi sopivat palvelut, jotka lisäävät työtehoa ja poistavat kaikki tietotekniikkamurheet.